beats by dre cheap

Josh novije...

Internetski nogometni portal Goal.com tvrdi da je na pomolu novi prekid suradnje AC Milana i Andrija Ševčenka. Navodi se da bi se ukrajinski napadač mogao vratiti u kijevski Dinamo.

Upravo je ondje 1994. godine Ševčenko započeo pamtljivu karijeru odakle je 1999. prešao na San Siro. Sedam godina igranja u Milanu učinila su od Ševčenka vrlo traženu nogometnu “robu”, pa je Ukrajinac 2006. godine pokušao ostaviti trag u Premiershipu.

Ipak, dvije godine u dresu Chelseaja ne pamti po dobromu, baš kao niti povratničku sezonu u Seriju A. Budući da ne sjaji željenim sjajem na travnjaku, Ševčenka su talijanski mediji u nekoliko navrata selili iz Milana u druge klubove.

Bilo je riječi o transferu u Real Madrid, gdje je trebao zamijeniti ozlijeđenog Ruuda van Nistelrooya, a spominjala se i posudba Sampdoriji. Obje su se priče pokazale netočnima, a Ševčenko je tvrdio da mu je ostanak u Milanu jedina opcija o kojoj razmišlja.

Ipak, posljednji navodi kazuju da predsjednik kijevskog Dinama, Igor Surkis, ima namjeru vratiti ga kući. Štoviše, kazuje se da je ugovor već pripremljen.
Nakon što je Milanov Brazilac Kaka odbio ponudu za prelazak u Manchester City u rekordnom transferu, španjolski mediji krenuli su s pričama o odlasku Brazilca u madridski Real.

Upravo zbog želje za prelaskom u Real, Kaka je i odbio ponudu Manchester Cityja, uvjeravali su neki od španjolskih žurnalista. Novinar AS-a dobio je od Kake i izjavu:

"Jasno je da mi laska zanimanje tako velikih klubova kao što su Real ili Chelsea. Nisam komentirao nikakve špekulacije iz medija posljednjih dana jer još uvijek osjećam veliki pritisak i visoke tenzije nakon svega što se događalo."

"Nastojim ostati hladnokrvan na sve što se piše u novinama, jer me jednog dana sele u Real, a već sljedećeg u Chelsea!" – poslao je dovoljno jasnu poruku Kaka.

Svee o A.C.Milanu
http://rossonerii.blogger.ba
24/01/2009 12:18