beats by dre cheap

Najgledaniji..

Broj gledatelja na utakmicama prve talijanske nogometne lige u velikom je porastu, a najgledanija momčad je Milan ispred aktualnog prvaka Intera i Rome.

U prvom dijelu sezone utakmice Serie A u prosjeku je pratilo 24.825 gledatelja, što je 2,395 više nego prošle, te čak 5,633 gledatelja više nego prije dvije sezone.

Najgledaniji klub na Apeninima je Milan s 60,067 gledatelja u prosjeku, na drugom mjestu je gradski suparnik i aktualni prvak Inter sa 51,637 gledatelja, a zatim slijede Roma (41,225), Napoli (38,658) i Lazio (36,407).

Zanimljivo, Juventus usprkos drugoj poziciji na ljestvici ima tek 22,251 gledatelja u prosjeku i na rang listi gledanosti drži šesto mjesto.

Najmanju gledanost od 20 prvoligaša ima Siena sa 10,630 gledatelja u prosjeku.
Christian Abbiati, 31-godišnji vratar Milana, potpisao je s klubom sa San Sira produljenje ugovora za još jednu sezonu. Novi mu ugovor vrijedi do 30. lipnja 2011. godine.

Abbiati je u Milanu još od 1998. godine, ali je protekle tri sezone provodio na posudbama u Juventusu, Torinu i madridskom Atleticu.

Na kraju prošle sezone dobio je od Milana poziv za povratak i ugrabio mjesto prvog čuvara mreže, odnosno prednost pred Nelsonom Didom i Željkom Kalcem.

Ugovor je Abbiatiju istjecao 2010. godine, a s produljenjem je Milan osigurao njegov ostanak u klubu godinu dana duže.

Abbiati je dosadašnji dio sezone odradio odlično, gotovo bez greške što je nagnalo čelnike rossonera da ga nagrade novim dvogodišnjim ugovorom.
Obrambeni nogometaš Milana Alessandro Nesta bi se uskoro konačno mogao ponovno vratiti na teren nakon brojnih problema sa ozljedom leđa.

Nesta se upravo vratio sa terapije iz Sjedinjenih Država, gdje je bio još od početka studenog prošle godine i čini se kako je zadovoljan stanjem svojih leđa i spreman se uključiti u normalni ritam treninga i staviti na raspolaganje treneru  Carlu Ancelottiju.

Talijanski su mediji u nekoliko navrata kritizirali Nestu zbog odluke da se podvrgne terapiji u Sjedinjenim Državama, umjesto da liječenje obavi u Europi, no on je zatražio da te kritike prestanu.

"Osjećam se jako dobro i sretan sam zbog povratka. Osjećam se spreman za treniranje, ali želim da kritike na moj račun prestanu. Nisam igrao punih osam mjeseci i nadam se brzom povratku na teren. Ne znam kada ću se točno vratiti, ali moram početi sa treninzima."

"Sretan sam sa do sada ostvarenim napretkom, vidjet ćemo što će se dogoditi. Radio sam naporno i moja leđa su odgovorila pozitivno. Sada se samo trebam vratiti u pravi ritam treninga." rekao je Nesta.

Svee o A.C.Milanu
http://rossonerii.blogger.ba
23/01/2009 12:31