beats by dre cheap

Eto--Pirlo

Španjolski dnevnik Sport piše kako je Barcelona spremna ponuditi Samuela Eto'oa za Milanovog veznjaka Andreu Pirla.

Već duže vrijeme poznato je da je Eto'o među tri željena pojačanja “rossonera” u napadu, uz Emmanuela Adebayora i Didiera Drogbu. Barcelona je s druge strane voljna pustiti Eto'oa, ali kao dio razmjene igrača.

Sport navodi kako je novi trener Barcelone, Josep Guardiola veliki obožavatelj Pirla i da bi ga silno želio vidjeti u svojim redovima, te da je voljan pristati na zamjenu igrača.

Ostaje za vidjeti da li su u Milanu spremani pustiti Pirla, koji je već sedam sezona nezamjenjivi dio veznog reda momčadi sa San Sira.
Talijanski dnevnik La Repubblica piše da je Bayern München Milanu ponudio zamjenu igrača, Willyja Sagnola (31) za Massma Odda (31).

Obojica nogometaša imali su tešku sezonu u svojim klubovima.

Sagnol je u Bayernu izgubio mjesto u prvoj momčadi i imao je razmirice sa sada već bivšim trenerom Ottmarom Hitzfeldom, dok je Oddo imao sezonu protkanu ozljedama i nije izabran u talijansku reprezentaciju za Euro.

Transfer Sagnol - Oddo ne bi uključivao nikakvu novčanu naknadu, a uprava Milana važe ponudu i odgovor bi se trebao znati u sljedećih nekoliko dana.

Svee o A.C.Milanu
http://rossonerii.blogger.ba
14/06/2008 10:04