beats by dre cheap

Galliani:''Prelazimo na dva napadaca

Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je na press konferenciji u Dubaiju izjavio kako ima još puno vremena da Milan dostigne četvrto mjesto u Serie A, te da će novopridošli Pato i oporavljeni Ronaldo pogurnuti momčadi za dostizanje ciljeva.

"Milan je u istoj situaciji kao i lani. Imamo dovoljno vremena za dostizanje mjesta za Ligu Prvaka. Ne treba stvarati veliki pritisak na Pata, on je veliki igrač, ali sigurno je da Milan pobjeđuje i bez njega. Ne želimo ga uništiti nepotrebnim zahtjevima."

"Imamo na raspolaganju šest napadača (Kaka', Ronaldo, Inzaghi, Gilardino, Pato, Paloschi) što nam dozvoljava da igramo s dva napadača u formaciji. Milan je oduvijek igrao dobro i na pobjedu, a tako će i ostati. Tjedan u Dubaiju nam je puno koristio. Radujem se povratku Ronalda."

I trener Ancelotti je dao svoju analizu situacije.

"Ove pripreme u Dubaiju su bile vrlo pozitivne. Cilj nam je stvoriti isti efekt kao i prošle godine kada smo bili na Malti. U narednim mjesecima imamo na rasporedu puno ligaških utakmica i one zaostale preko kojih ćemo se vraćati u igru za vrh tablice.

"A tada, naravno, dolazi i Liga Prvaka u kojoj uvijek pružamo najbolje partije i koja ima najveći prioritet."

Još je i mladi Pato iz Milanella podgrijao atmosferu izjavom: "U nedjelju protiv Napolja računajte na jedan ili dva moja pogotka."

Svee o A.C.Milanu
http://rossonerii.blogger.ba
09/01/2008 11:43