Image and video hosting by TinyPic

Svee o A.C.Milanu

NaDam Se Da Che Te I Vi PoStATi ROSONERI...

20.01.2009.

:D NajjBoLje :D

Cijelo vrijeme dok su trajale špekulacije oko njegovog odlaska u Manchester City Kaka se nije javno oglašavao, što je mnogima bio znak da se pomirio sa odlaskom.

Prvi znak da je ipak odlučio ostati dao je kada se za vrijeme dok je njegov otac razgovarao sa predstavnicima Citya pojavio na prozoru svoje kuće i pozdravio navijače sa dresom u rukama, a tek nakon što je sve  završeno na najsretniji način za navijače Milana obratio im se putem službene klupske televizije i potvrdio kako nikada nije ni pomislio na odlazak.

"Sve poruke koje su mi stizale govorile su mi da odlučim svojim srcem i mislim da je na kraju to bio i slučaj, a ne financijski razlozi. Bilo je puno vijesti i špekulacija posljednjih dana i neki su govorili kako se ne slažem sa ocem, ali to nije istina. Ja svoje odluke uvijek donosim u suglasju sa obitelji, moja supruga je bila uz mene i podržala moju odluku. Moja cijela obitelj je bila uz mene i nikada mi nitko od njih nije rekao da bih trebao otići." rekao je Kaka.

"Ja sam uvijek bio sretan u Milanu. Moram se zahvaliti Gallianiju, Berlusconiju, Leonardu, koji mi je više od prijatelja. Sada samo želim ostati miran i pobjeđivati. Utakmica u subotu je bila nešto posebno, bio sam jako uzbuđen, posebno zbog toga što mi je puno djece crtežima uputilo svoje poruke."

"Kada sam odlazio iz Sao Paola protestirao je jako mali broj ljudi. Sada su svi navijači skandirali moje ime i jako sam sretan zbog toga. Proslavljam sa nekoliko prijatelja u svojoj kući. Milan je moj dom i nisam pomislio na odlazak u Manchester City niti na trideset sekundi."
 
Kaka' još dugo u dresu Milana
Predsjednik talijanskog giganta Milana Silvio Berlusconi u kasnim se satima ovog (za navijače rossonera) dugog ponedjeljka pretvorio iz tragičara u junaka.

Naime, kada je i Milan Channel, uz hrpu stranih medija objavio kako će Kaka' sutra potpisati za City, premijer Italije je direktnim javljanjem u emisiju Italia 7 Gold rekao:

"Ne možete nekoga prisiliti da ostane u klubu protiv svoje volje, kada na drugom mjestu može zaraditi duplo više."

"Unatoč tome, imam jednu obavijest. Kaka' ostaje u Milanu, jer više voli ovaj klub od tih novaca. To je rezultat razgovora između mene i njega, i na kraju mogu samo reći: Živio Kaka'!"

"On je izvanredan mladić, može biti sportski i životni uzor svima. Odbio je ponuđeni novac, te izjavio kako su stvari koje mu znače njegovi navijači, Milan i njegovi suigrači." - zaključio je Berlusconi.

Samo nekoliko minuta kasnije navijači ispred Kakinog' apartmana imali su što vidjeti: Kaka im je s prozora mahnuo pokazujući Milanovi dres sa brojem 22.

Uz ovo, valja napomenuti kako je Manchester City na službenim stranicama objavio kako odustaje od dovođenja Kake', tako da je ostanak služben. Bravo Kaka'!
 
Pravu dramu proživljavaju danas oni najžešći navijači Milana koji gotovo cijeli dan iščekuju vijest o tome hoće li njihov ljubimac Kaka i dalje ostati u klubu ili će preseliti u Manchester City.

Oko 15 sati Adriano Galliani, predsjednik kluba, je napustio kuću u kojoj stanuje vlasnik kluba Silvio Berlusconi i zaputio se na sastanak sa Kakinim ocem Boscom, koji je završio oko 18 sati, ali bez ikakvih obavijesti za javnost.

Petnaest minuta kasnije oko tri stotine navijača Milana okupilo se pred sjedištem kluba jasno šaljući svoje poruke brojnim transparentima kojima se protive prodaji Brazilca.

Navijači su napravili pravu dimnu zavjesu bacajući baklje i dimne bombe, te je policija bila prisiljena povremeno zatvarati ulicu, ali bez dodatnih akcija.

Nakon toga su se navijači uputili prema Kakinoj kući, skandirajući mu, dok se on pojavio na prozoru sa dresom Milana u ruci mašući im, ali bez izravnog obraćanja.

Za to vrijeme njegov otac je nastavio pregovore sa jednim od čelnih ljudi Manchester Citya, Garyem Cookom.
Svee o A.C.Milanu
<< 01/2009 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031